tisdag 29 mars 2011

Öppettider denna vecka

Är inne i stan och jobbar idag.Skyndar mig att göra ett inlägg idag mellan kunderna. Idag är det helt fullbokat. Kul!

Jag tänkte jag äntligen skulle börja öppna upp butiken lite smått, även fast det inte är så varmt som jag skulle vilja ha det.

Så denna vecka kommer jag ha öppet
Fredag : 14-19

Lördag : 10-14

Kaffeserveringen kommer vi börja med i Maj , men självklart ordnar vi kaffe om någon känner sig sugen på det.

Igår kom det ett antal kartonger till från ett företag från Danmark så nu har jag ännu mer att prismärka och packa upp.


Vi ses
Madeleine

måndag 28 mars 2011

Öppnar

Hej på Er

Jag jobbar och jobbar mest hela tiden känns det som, och visst är jag glad att jag har jobb. Men nu tänker jag vara hemma resten av den här veckan och kommer därför öppna i butiken. Mer exakta tider kommer men jag vet att jag kommer ha öppet på lördag 10-14
Allt har inte kommit men det är rejält på fyllt. 1 pall har kommit från miljögården
1 pall från Chic Antiqe (älskar deras saker) samt en hel del klaäder från Isay.
Jag har inte hunnit göra ordning för kläderna ännu men är någon intresserad så prova dem inomhus då det är för kallt i butiken med att prova sommarkläder. Men våren är på väg. Eller hur!
Jag och en kompis var i Strömstad i helgen och jobbade.På vägen hem var det ordentligt med snö en stor del av resan. Inte vad vi önskade men det gick bra.

Imorgon kommer en leverans av hudvårdsprodukter från Bioline och Danska Tromborg, Jag har beställt helt underbara tvålar i vacker pumpflaska så nästa gång Ni kommer till mig måste Ni gå in i badrummet och testa tvålen. Helt underbar !

Här kommer lite bilder på varor från Dommo by Gawor och Miljögården. Fler bilder och även klädbilder kommer snart.








Nu dags för mig att göra lite lunch innan dagens första kund kommer på behandling. Skönt att ha nära till jobbet ibland :)

Så håll utkik så kommer öppettider snart, annars vet Ni att Ni är välkomna även om det inte är Öppet, Alltid !

Ta hand om Er
Madeleine

fredag 18 mars 2011

Utflyktsmål

Hej

Vilken syn att vakna och se detta snöoväder. Det var verkligen inte vad som stod på min önskelista just nu. Jag vill ha VÅR. Men detta är nog bara tillfälligt.

Via Krusagårdens Blogg så såg jag en bild på ett helt underbart cafe och jag visste inte vart det låg , inte ens om det låg i Sverige.Så jag goglade och hoppades att det var det stället. Fick kontakt med en av ägarna. Så nu vill jag göra reklam för ett ställe som jag tycker verkar jättemysigt.

Villa Antik i Ockelbo

De har inrett en gammal skola där de har loppis , cafe med kokkaffe och hembakt även målade och renoverarade möbler.
Kanske blir det en av sommarens utflykter.
Bilderna är lånade från deras facebook sida efter deras godkännande. Gå gärna in och gilla dem på facebook så får man ta del av deras erbjudande.

Även Hos Madeleine finns med på Facebook så gå med du med så får så du inte missar något erbjudande.

I går fick jag en hel pall från Miljögården med massor av fina saker som jag ska packa upp och prismärka idag. Men mer saker är på väg. Snart öppnar jag igen vill bara att mer saker ska komma in samt lite bättre väder.







På eftermiddagen så blir det behandlingar med både vanlig massage och chokladmassage som några tjejer har bokat. Så här hemma komma jag få njuta av underbar chokladdoft.


Trevlig helg på Er
Kram Madeleine

tisdag 8 mars 2011

Dessa två bilder får avsluta Thailandsbilderna för denna gång, kanske jag visar mer en annnan gång.
Hotellet vi bodde på heter Phuket Orchid resort & Spa och ligger i Karon beach.De har nog det största poolområdet jag sett.Perfekt för barnfamiljer.

¨Mina underbara pojkar hoppar från vattenfallet.




Ha det bra alla. Nu ska jag packa för resa , jag ska iväg på jobb i 7 dagar på Spa så det är en del praktiskt att ordna med hemma innan jag ka lägga mig.
Hörs en annan dag.
Madeleine

Båt utflykt

Här kommer lite bilder från en heldags båtutflykt som vi gjorde till några äar både små öar och lite större. Vi bsökte bla Maya Bay som var med i inspelningen av The beach smt Phi Phi Islands. Vi åkte mycket bekvämt med ett stort fartyg och var borta hela dagen med både bad och snorkling.




Underbar frikt och buffemat åt vi några gånger på hotelets restaurang.Me bäst mat hittade man på de små thairestaurangerna.Superbilligt!


Mera bilder

Datorn vill inte riktigt som jag så därför blir det många inlägg men få bilder i varje.
Den första inlägget såg ni en bild från hotellets SPA. Det var precis brevid vårt rum.Nästan så jag kunde hoppa från balkongen dit. Precis vad jag behövde. De var faktiskt de mest profesionella terapeuterna. Annars var det lite si och så med hur de jobbade. De var jätteduktiga på sitt jobb , men pratade hela tiden med varandra och kunde springa ut på gatan om det stanna en blivande kund utanför.Lite annorlunda än hemma.Men vilka underbara priser på behandlingar.Inga problem att gå på behandling varje dag.


Mera bilder

Thailand

fredag 4 mars 2011

Hemma

Nu är vi hemma från vår resa till Karon i Thailand.

Att resa är verkligen att investera i sig själv. Det finns mycket materialistisk att köpa, vissa blir lyckliga av det. Men det som verkligen berikar mitt liv är att få kunna resa. Och jag jobbar mycket i olka peroder för att kunna ha råd och resa.Det är så underbart att få vara iväg hela familjen och bara få vara. Inga vardagsbestyr utan en helt annan vardag.För livet är inte dagarna som går utan dagarna som du minns. Den reklamen har jag verkligen tagit åt mig.

Här hemma i Sverige är det en viss temperaturskillnad mot våra +35. I natt vaknade ja och kände att jag började bli förkyld. Då är det bara att ladda med antioxidanter. Det är det enda som hjälper!

Nu är det dags för oss att fortsätta med salongen, där kommer vi även ha butiken under vintern så vi även kan ha öppet då.Men då i mindre lokal.
Just nu väntar vi på elektriker som ska dra om elen sen fortsätta med innertaket.
Jag längtar så till den nya salongen blir klar.Så kul att få inreda den.

Väntar på leveranser av nya varor som jag beställt. Har bett om att få dem efter den 15/3 så jag hoppas de håller vad de lovar. Sen är Ni välkoman till en butik med massor av vårnyheter. Lite mer vårvärme vore inte helt fel heller , men jag tror den är på väg.

Kommer lägga ut lite bilder från Thailandresan inom kort. Dagen innan vi reste köpte jag en ny systenkamera så nu har vi kunnat ta riktigt bra bilder med kanonkvalitet.

Nu är det dags för mig att fortsätta med pappersarbete och beställningar av produkter som ska iväg.
Ha en trevlig helg allihopa.
Kram Madeleine