fredag 27 augusti 2010

Segersjödagarna

Hej på Er

Här packas det och snickras för fullt. Jag ska vara med på Segersjödagarna som utställare så lite begränsade öppet tider. Vet ej exakt när jag åker iväg men har ni tänkt er en utflykt hit så ring och kolla. Har alltid med mig telefonen 019-446026.

Annnars är Ni varmt välkomna till Segersjö dar ni hittar mig. Lovar att visa er bilder på vårt tält, det kommer bli så fint.

Kram Madeleine

tisdag 17 augusti 2010

Hudvårds prat med Christina Schollin

Jag och Christina Schollin



Fick mig en liten pratstund med Christina. Vi hade en del att prata med både vad gäller inredning & hudvård. Hon tyckte mycket om min affärside med både inredning och hudvård. Hon hade själv börjat jobba lite med hudvård och jobbar då från sitt hem i Spanien. Hon erbjöd mig genast jobb på sin salong i gamla stan, men jag kan inte överge min egen salong.
Det var mycket trevligt att träffa henne så får vi se om det blir något samarbete i framtiden.

Ha en bra kväll
Madeleine

måndag 16 augusti 2010

Bilder från Formex

Här kommer lite bilder från vår inköpsresa. Det blev några nya leverantörer som vi är supernöjda med. Det är vårat mål att växa lite försiktigt och komma med nya saker.
Varje mässa någon ny leverantör.

Det som sker närmast här hemma är att öppna upp våningsplan två. Och det är absolut nödvändigt med alla nya saker som kommer in. Stolparna som ska bli stommarna till räcket är på plats. Det kommer bli så bra.

En del möbler är inhandlade som ni ser på bilderna, bla byrå och badrums skåp i två olika storlekar som har gammeldags tapet på insidan samt gardin på dörrarna. Så fina.







Hoppas att det som vi handlat in ska passa även hemma hos er.

Varmt välkomna

Familjen Wiksten

onsdag 11 augusti 2010

NYA INKÖP


Imorgon är det dags för inköpsresa i Stockholm , kommer därför inte vara i salongen i Örebro.

Nu ärdet dags att tänka höst och jul i inköp och det känns ju lite konstigt när det fortfarande är så fint ute. Men dags för ljustakar och dörkransar och lite nya julgransdekorationer.
Har ni något önskemål på vad jag ska ta hem till min butik så skynda er och hör av er så ska jag göra mitt bästa för att ta hem det till butiken.det är ju inte alltid man som kund kan påverka vad som ska finnas hos en butik , men hos mig går det.

öppet som vanligt Fredag och Lördag, nya tider gäller från nästa vecka.
Madeleine

måndag 9 augusti 2010

Hej på Er
Sommaren ar bara rusat förbi, men jag vill inte säga att den är slut än för det tror jag inte. Som egen företagare har det inte varit så lätt att ta en lång sammanhängande semester utan jag har varit ledig lite varje vecka samt gjort kortare resor varje månad. Och det har inte varit så dumt.
Juni blev det som jag skrev om tidigare Legoland / Skagen

Juli åkte jag själv tåg till Strömstad där jag jobbade på Spa sen kom resten av familjen ner och vi semestrade i Strömstad, kosteröarna, Grebbestad, Fjällbacka, Fiskebäckskil och avslutade med Göteborg och Liseberg.Jag måste säga att när vi åkte mellan de små pittoreska samhällerna och besökte små mysiga butiker så kändes det konstigt att komma till civilisationen i Göteborg. Jag längtade tillbaka till de små kustsamhällerna. För där är väl sommaren som bäst.
Jag som älskar små gårsbutiker ( därför har jag ju en egen :) gjorde ett besök i butik 2 Fröknar mellan Uddevalla & Lysekil. Klart värt ett besök om ni har vägarna förbi.

I Augusti var jag och mannen på en tur till skåne. Våra barn lämnade vi i mormor och morfars sommarstuga utanför Nora.
Vi började dagen med en under brunch i Båstad, det var den bästa jag någonsin ätit. Utsikten gjorde inte det hela sämre.Sen fortsatte vi till Torekov, vidare till Flickorna Lundgren på Skäret. Ett jättemysigt ställe, men jag tycker inte priserna var så pånboksvänliga eller vad säger ni om kaffe för 48kr. Visst det serverades ur fina kopparkaffe kannor men ändå. Nu har vi i alllafall varit där. Turen fortsatt till Underbara Mölle med besök på anrika Grand Hotel Mölle.

Nästföljande dag blev det besök i Lund, Malmö och Helsingborg. Jag har aldrig tidigare varit i Lund men blev förälskad i staden, så mycket korsvirkeshus. Väl värt ett besök.

Ett tips om ni är i Helsingborg är en fika på Ebbas, det var det mest nostalgiska jag sett på länge. Jättemysigt allt i 50-tal. De hade verkligen lyckats.

Här kommer en bild på någon som upptagit mycket av vår familjs tid denna sommar.
Lilla Ida. Victor fick henne när han fyllde 10 år.Hon är så go, men lite väl busig. Har redan haft ner 2 lampor mm.Men hon lugnar snart ner sig







Ha det så gott, kommer uppdatera snart med nya öppet tider för de kommer utökas när allt kommer hem från mässan. Vill Ni komma en annan tid eller boka ett arrangemang så går det jättebra att höra av er via telefon 019-446026 eller mail hosmadeleine@live.se.

Kram Madeleine

torsdag 5 augusti 2010

Hemma igen

Nu är hela familjen hemma igen.
Hela familjen har haft några underbara dagar på västkusten och jag och maken har varit på skånes västkust medans barnern var i mormor & morfars sommarstuga.
Här hemma är det fullt upp så jag hinner inte lägga ut några bilder nu. Men en utförligare reseberättelse kommer samt lite tips på mysiga cafeer och inredningsbutiker kommer.
Idag har det kommit lite spontana besök till butiker med kunder som är på väg till Sjökrogen. Det är SÅ ROLIGT. Ni är alla såå välkomna även om det inte är de ordinarie öppettiderna. Och vill ni komma en annan dag så ring bara till mig på 019-446026 eller skicka ett mail på hosmadeleine@live.se så bestämmer vi en tid.

Nu ska vi åka till Medåker och familjen Samuelsson sommarcafe. Deras äldsta dotter Olivia 11 år har startat sommarcafe. Vilken företagsam dotter. Bakar allt själv.

Ses snart igen
Madeleine