torsdag 29 september 2011

Vilken underbar dag, kanske kan det bli en brittsommardag som tydligen har något med Birgitta dagen i Oktober att göra.Varmt och soligt är det iallafall.

Är bortrest nu på Lördag på dan och om trafiken är OK och vi är hemmma så öppnar jag butiken under eftermiddagen. Vi nås på 019-446026 då telefon är omkopplad till mobilen.Under söndagen öppet 11-16.
Fortsatt REA 30-70% i hela butiken 50% på Nyblom & Kollen. Har plockat fram allt jul från dem så nu finns det massor att fynda.



Den här fina spegeln från Chik Antique finns i butiken på 30%.Visst är den fin.

Trevlig helg på Er så syns vi kanske i helgen !
Kram Madeleine

torsdag 22 september 2011

Hej
Har inte fått ordning på hemsidan ännu så här kommer lite info om de 2 behandlingar som kommer på annonserbjudande i NA på Lördag och Onsdag nästa vecka.

Ansiktsbehandlingar

60 min Djuprengöring 520 kr
Rengöring , peeling, ånga portömmning, brynplock, ansiktsmask och avslutande produkter.Under tiden du ligger i mask får du njuta av en skön hårbottenmassage

Klassisk Ansiktsbehandling 90 min 650 kr
Behandlingen inleds med en kortare ryggmassage därefter
rengöring ,hudanalys , peeling, ånga portömmning, brynplock, ansiktsmassage , ansiktsmask och avslutande produkter.Under tiden du ligger i mask får du njuta av en skön hårbottenmassage.


Här ser ni trappan ner till salongen. Ja vi älskar kristallkronor så även i källartrappan finns de.



Inredningsbutiken öppen som vanligt i helhen
Lördag & Söndag 11-15

Fortsatt rea 30-70% i hela butiken. Nyblom & Kollen 50% på allt även Jul.

Imorgon bär det av till Stockholm igen för mig. Idags utbildning Diamantbehandling Carita, ska bli spännande att lära sig nya saker.
Kanske vi ses i helgen!
Madeleine

måndag 19 september 2011

Äppeltider

Va kul att så många titta in till oss i helgen. Många passade på att köpa med sig av Nyblom & Kollen då det är 50 % på det.

På Lördagskvällen hade vi goda vänner hemma på middag så jag passade på att duka efter ett äppeltema som ni ser nedan på bilderna, tycker själv det blev ganska bra eller vad tycker ni?






Fortsätter med helgöppet till mitten av oktober.
Fortsatt REA så passa på.
Nu är jag ledig en stund mitt på dagen innan jag ska ha en behandling lite senare ikväll.Solen tittar fram så det blir nog en cykeltur i skogen. Underbart!

Ha det gott
Madeleine

torsdag 15 september 2011

Hej
Jag fattar ingenting just nu, flera kunder har hört av sig och sagt att min hemsida inte går att öppna.Vet inte vad som hänt men kommer åtgärda det snarast möjligt.
Ni som önskar information om behandlingar eller priser skicka ett mail till hosmadeleine@live.se eller ring 019-446026.

Nu börjar det bli end of season här på landet. Sommarstugegästerna är inte lika ofta i sina stugor och badgästerna är definitivt inte här. Jag kommer ha öppet alla helger både Lördag & Söndag fram till mitten av oktober sen blir det en helg i December. Vilken det blir återkommer jag med inom kort.

Jag behäver hjälp med att tömma en del av mitt sortiment samt inventarier så tills vidare 50 % på allt Nblom & Kollen , även jul.
30-70%
I resterande butiken.

Öppet idag Torsdag 16-19
Fredag 13-17
Lördag 11-14
Söndag 11-16

Annan tid enl. överenskommelse.

fredag 9 september 2011

Idag Öppet 13-18
Imorgon Lördag 11-15



Tänkte jag skriver öppet tiderna högst upp så syns de bättre.

Har denna vecka varit borta i Stockholm på utbildning i Lyxmärket Carita som Loka brunn ska ta in. Det är ett lyxmärke med ett oerhört bra resultat och en fantastisk apparatur och underbara massagemetoder som man jobbar med under hela behandlingen. Om du någon gång har möjlighet att gå på en Caritabehandling . Gör det !
Det sägs att en Carita kund alltid är trogna Carita. Behandlingarna och produkterna var underbara. Vi bodde på Yasuragi utanför Stockholm , och det var verkligen en upplevelse att få vara där. Jag badade i de varma källorna utomhus varje kväll, sen sov man gott.
Men nu är jag hemma ocj ska ta hand om de kunder som tänker sig en utflykt. Jag har lite specialerbjudande både på Produkter och i inredningsbutiken. Nyfiken ? Välkommen så visar jag.

Nu ska jag it en promenad i skogen, alldeles för mycket god mat har jag ätit som behöver promeneras bort