måndag 20 september 2010

Hemma dag

Hej på Er.
Denna helg har jag varit i Strömstad och jobbat från Fre-Sön. Kom hem sent igår kväll, så idag så blir det till att vara hemma och ta i tur med en del pappersarbete mm.
Förra gången jag var i Stömstad och jobbade hade jag familjen med mig så det var en hel del minnen som kom tillbaka. Önskade att de hade varit med mig för det är så otroligt vacker där och de älskar spa avdelningen . Tog promenader utmed nötholmen på klipporna både på morgonen och på lunchen. Underbart!

Så här skönt kan man ha det om man är en katt och har turen att bo på landet.



Här hemma planeras det för fullt med hur vi ska utveckla butiken. Jag har definitvt inte brist på utrymmen men jag vill att inredningsbutiken ska bli något extra.
Vi har sålt gungställningen som barnern växt ifrån så nu ser vi lite mer hur det kan komma att se ut. Gäller bara att hiita fönster partier som vi blir nöjda med.Därinne ska det finnas lite bord så kunderna kan fika samt massor av fin inredning. Bilder kommer under bygget. Hittils har inte ett spadtag tagits eftersom vi inte bestämt hur stort det ska bli.
Nej dags för mig att betala räkningar. Får se om det blit något kvar på kontot :)

Ha det
Madeleine

1 kommentar:

  1. Hej hej!

    Jätteroligt att du tyckte om dem! Tack för en fin dag hos er!
    Så roligt det låter med dina planer för butiken. Den är ju fantastiskt fin som den är men med möjlighet att sitta och fika blir det ju så klart en extra dimension :)

    Ha det gott och hälsa familjen!
    Kram, Carina

    SvaraRadera