söndag 25 oktober 2009


Hej på er
Nu har det varit ett tag sen jag skrev.Har varit upptagen med mycket jobb.Håller nu på att kolla på olika leverantörer som jag ska köpa in från till butiken. Känns jättekul.
Visar en bild på hur det ser ut på loftet nu, den kommer mer bilder under renoveringens gång.
Vi har nu panel på två väggar och ska sätta panel på de andra väggarna.

Må så gott Madeleine

2 kommentarer:

  1. Hejsan tjejen.
    Vad spännande det ser ut, tänk den som hade ett loft ändå. Jag är inte avundsjuk på dej, det är inte helt enkelt att hitta bra leverantörer. Och hittar man väl en så får man inte handla där för det finns en butik som redan saluför deras grejer. Jag vet att Miljögården, Sia,Madame Stoltz och house Doctor är jätte kinkiga på att butikerna inte får ligga för nära varandra. Har man samma postnummer är det tvärnit. Krusagården inne i stan fick inte sälja Madame Stoltz för att jag nästan 3 mil där i från säljer deras grejer.
    Men det finns såååå mycket fina leverantörer. Ett tips är att göra ett besök på mässan efter jul. Vet bara att det kan vara svårt att få tag på biljetter om man inte är inne i svängen.
    Kom gärna ner och gör ett besök hos Mamma Lycklig, det börjar att komma in sååå mycket fint.
    Ha det.
    Nettan

    SvaraRadera
  2. Jag har planerat in mässan nu i Januari tror jag åker dit på Torsdagen.
    Som jag sa i lördags så är det inte många ställen som jag fått nej ifrån, de har inte frågat efter postnummer.Miljögården och Mateus har sagt nej, de säljs på Nice.Jag får hem 2 kartonger med fina saker från danmark imorgon sen kommer mer i början av december, tror jag ska beställa mer saker därifrån när jag ändå är igång.Snickarn jobbar på men jag kan inte måla än så det får vänta men jag hoppas kunna ha öppet innan jul.Var beställer du dina påsar och presentpapper ifrån? Det finns så många leverantörer.
    Ha det bäst Madeleine

    SvaraRadera