torsdag 23 december 2010

Presentkortens tid

Hej på Er

Nu är det högperiod för presentkortsinköp och det är naturligtvis jättekul. Massor av nya kunder har ringt. Jag måste ha presentkort, vilken behandling ska jag ta ? !?
Bra att veta för er som fortfarande är ute i sista sekund. Det går fortfarande att köpa presentkort. Väljer Du att köpa presentkort på en summa så kan mottagaren själv välja vilken behandling den vill ha eller om de vill köpa i inredningsbutiken.
Så praktiskt.

Idag på morgonen var svärfar här och tog lite fina bilder från huset. Vi ville fånga morgonljuset så han kom tidigt på morgonen. kanonfina bilder blev det som kommer användas någon gång i framtiden.

Här nedan ser ni blan annat lite blider på hemkokt godis som vi ska mumsa på ikväll framför Bingolottos uppesittarkväll.Det är den enda gången som jag spelar bingolotto på hela året.
Barnern springer till godisbordet hela tiden och läskas av allt det goda. Det kanske är taskigt att ha det frammme men jag tycker godis är så vackert.







Nu får Ni alla ha en underbar jul. Jag kommer jobba ett par dar både i salongen hemma och i stan. Nu är det dags för mig att fortsätta elda i kakelugnar och järnspisar för jordvärmen orkar inte med när det är så kallt.

Stor julkram från Mig

måndag 20 december 2010

Vinnare i Tävlingen

Hej på Er
Nu är det dags att presentera vinnarna i tävlingen om en kammarljustake från IB Laursen.
Vinnarna är Linda och Johanna.

Linda hade skrivit sin mail adress men Johanna vill du vara snäll och kontakta mig på 019-446026 eller mail hosmadeleine@live.se så du fårdin vinst.


Tills dess ha det så bra.
Madeleine